Baarmoederhealing

Re-connect with your womb

Jij voelt dat jij de stap mag zetten om de verbinding met jouw baarmoeder weer in ere te herstellen. Deze verbinding maak je niet alleen voor jezelf maar voor alle vrouwen in jouw familielijn die jouw zijn voorgegaan maar ook degene die nog volgen.

In jouw (energetische) baarmoeder is het dna van jouw voorouders aanwezig en de blokkades en trauma’s die zij in het verleden hebben kan jij nu nog bij je dragen. Maar dat niet alleen ze kunnen jou ook blokkeren in jouw leven.

Een baarmoederhealing is een hele mooie, zachte manier van opschonen van deze blokkades zodat er bij jou meer ruimte ontstaat voor jou.

De wombrite die je ook tijdens deze sessie ontvangt mag je, als dat voor jou goed voelt, doorgeven aan andere vrouwen. Zo schonen wij vrouwen jaren/ eeuwen van onderdrukking en beschadiging op vanuit onze oerkracht, onze baarmoeder.

Jouw investering voor deze krachtige sessie is € 111,-

(mogelijk bij jou thuis, reiskosten dan in overleg)

Voel jij dat het tijd is om weer vanuit je oerkracht te gaan leven?

Mail me dan via eigenwijsmetsusanne@gmail.com

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *