In dit filmpje leg ik kort uit wat een transformatie sessie is.

Waarom je hiervoor in je lichaam aanwezig dient te zijn en hoe belangrijk de integratie is.

Omdat geen één sessie hetzelfde is leg ik hieronder globaal uit wat er bij een Transformatie sessie kan gebeuren.

  • Eerst breng ik je in een diepe ontspanning zodat jij je veilig genoeg voelt om ín je lichaam aanwezig te kunnen zijn. We dienen ons eerst veilig te voelen anders kunnen we helemaal niet in ons lichaam aanwezig zijn.
  • Als jij helemaal ontspannen bent, en daar nemen we écht te tijd voor, stel ik je intuïtief vragen aan je onderbewuste via je lichaam.

Jij gaat vanaf dat moment een reis maken door jouw lichaam heen en in jou onderbewuste zal oplichten wat aandacht mag krijgen. En dát voel jij in je lichaam.

Je kan vervolgens gaan (terug) reizen naar vorige levens om daar iets af te ronden of om ergens inzicht op te krijgen.

Maar je kan ook in de kosmos gaan reizen als je daar informatie of herinneringen mag ophalen.

Mijn ervaring is dat wat voor trauma het ook betreft we het altijd in het lichaam hier en nu oplossen via het lichaam. Het trauma (emotie) is opgeslagen in het lichaam en zal loskomen maar omdat we niet in de verhalen hoeven zul je ervaren dat het doorvoeld mag worden om vervolgens getransformeerd te kunnen worden.

We blijven tijdens de sessie dus altijd verbonden in het lichaam waarmee je dus altijd via je lichaam de transformatie maakt.

Omdat we het trauma niet gaan herbeleven maar op een hele zachte manier door het lichaam reizen is deze manier van trauma healing een hele zachte manier om te transformeren.

Het allerbelangrijkste is de Integratie sessie

Deze wordt in healing werk niet altijd toegepast waardoor je wel een trauma of blokkade vrijmaakt maar deze niet door het lichaam laat transformeren. Juist het toepassen van het zelfgenezende vermogen van ons lichaam zorgt voor de Transformatie.

Vrouwen in hun kracht zetten

Wat ik heel sterk voel is dat ik de komende tijd vrouwen mag begeleiden om ze weer in hun kracht te zetten. Het is belangrijk in trajecten en lives dat ik me nu alleen focus op de vrouw.

Zodra zij zich herinnert wie zij werkelijk is

Als haar blokkades uit haar familielijn, dit leven en / of vorige worden getransformeerd dan kan zij haar talenten en gaven terug gaan ontvangen.

Deze talenten en gaven uit de tijden van bijvoorbeeld Lemurie, Atlantis of Egypte kunnen zij dan net als ik gaan inzetten om andere vrouwen en mannen te ondersteunen om weer in hun oorspronkelijke oerkracht te gaan staan.

Dát is wat ik voel dat nu heel hart 😉 nodig is.

Recensie online sessie Yasmin van Gaiacenterrotterdam

Kijk hiervoor ook naar de verhalen in mijn blogs of volg me op facebook.

Blog https://eigen-wijsmetsusanne.nl/2024/03/06/transformatie-sessie/

FB https://www.facebook.com/Eigenwijsmetsusanne

Dus voel jij hierbij een JA of wil je meer informatie via de knop stuur je mij een mail of app messenger of via 06-50573474.

Duur 1,5 a 2 uur.

Investering € 111,- incl btw.

Traject Dichterbij jeZelf

Je kan met 1 sessie al hele mooie transformaties doormaken maar om écht te leren hoe je dichterbij jezelf te komen en blijven zul je ook je schaduwkanten mogen onderzoeken. En daarbij ondersteun ik je tijdens het traject Dichterbij jeZelf.

Korting op Traject Dichterbij jezelf

Als je deze losse transformatie sessie hebt gehad en doorgaat voor het Dichterbij jeZelf traject ontvang je € 111,- korting!

Hier vindt je meer informatie.