Abundance flush

Alles is energie en energie houdt zich niet aan tijd

Daarom is het mogelijk om energie op afstand door te geven

Abundance Flush Empowerments

Met de Abundance Flush zuiver je jezelf uit van negatieve gedachten-vormen en energieën rond overvloed en welvaart.

Deze energieën gaan niet over het manifesteren van een miljoen dollar of een grote woning die uit de lucht komt vallen. Deze energieën gaan over het brengen van datgene wat je nodig hebt, zodat je een productief en comfortabel leven kunt leiden.

Wanneer je echte overvloed ervaart, vind je waardering in alles om jou heen, ongeacht hoe klein of schijnbaar onbeduidend het is. Een arm persoon die zich rijk van hart voelt is gelukkiger dan een rijk persoon zonder liefde in zijn leven. Door je alleen te richten op aardse bezittingen en een hoge netto waarde creëer je uiteindelijk armoede van geest.

Uitbreiding van de definitie van overvloed gaat verder dan te kijken dan materiële objecten, zoals luxe auto’s en grote huizen en zorgt voor een meer vrij-stromende energie, één die unieke en geweldige cadeaus voor het individu brengt.

Bij het gebruik van deze energieën, zul je beginnen met uiteraard het voelen van meer dankbaarheid voor de zegeningen in jouw leven. Je zult beginnen met het zien van de overvloed die je al hebt.

En je zult ook in staat zijn om jouw eigen gaven en talenten beter te herkennen, zodat je deze kunt delen met de wereld en zegeningen hiervoor terug kunt ontvangen.

De Abundance Flush kan vrij snel werken en brengt in een korte periode positieve resultaten.

Voordelen

  • Een verbeterd vermogen om geld te verdienen;
  • Een diepere verbinding met de intuïtie, waardoor men op de “juiste plaats en het juiste moment” zal zijn waar de mogelijkheden zich voordoen;
  • Een verbeterd magnetisch veld en aura die positieve mensen en voorspoed naar je toe zal trekken.

De Abundance Flush bestaat uit zes levels

Level 1 helpt bij het loslaten van oude negatieve energieën.

Level 2 helpt het creëren van een magnetisch veld zodat men meer mogelijkheden en welvaart zal aantrekken.

Level 3 helpt bij het opruimen van energetische blokkades in de subtiele lichamen.

Level 4 verhoogt de trilling van de subtiele lichamen en helpt hierdoor kansen aan te trekken en helpt bij het verwezenlijken van jezelf.

Level 5 helpt bij het voorzien van stabiliteit in relatie tot overvloed kwesties.

Level 6 helpt bij het voorzien van ruimte in relatie tot overvloed kwesties.

Founder: Stephanie Brail

Inwijding aanvragen

Wil je graag worden ingewijd in de Abundance Flush Empowerments dan kun je via onderstaande knop contact met mij opnemen om deze aan te vragen.

Je ontvangt zes afstandsinwijdingen, de bijbehorende Nederlandstalige handleidingen en een certificaat via de email.

De kosten voor deze energie uitwisseling bedragen € 45 euro.

Overvloeds Pakket

Kies je voor het hele overvloeds pakket van Abundance Flush én Abundantia Overvloed Straal, dan betaal je betaal je € 60,- (ipv  70,-) voor de inwijdingen op afstand en afspraak en ontvang je 10 euro korting op het totaalbedrag.

De Abundance Flush bestaat uit 6 levels, die je in één afspraak achter elkaar zult ontvangen. Daarna volgt nog een afspraak op afstand voor de Abundantia Overvloed Straal.