Contact

Boeking / Contact :
Voel jij een JA! voor een van de services die ik je kan bieden. Zet dan die volgende stap in je leven en maak een afspraak via een van de onderstaande kanalen.

Telefoon/whatsapp: 06-50573474 

E-mail : eigenwijsmetsusanne@gmail.com

Direct boeken in de Agenda :

Contactgegevens

Naam : Susanne Van Kimmenaede-van der Veen

Locatie bij Pilates Studio TO FLOW

Kokkel 18 Noord-Scharwoude te Langedijk

Wil je graag eerst even kennismaken? Dat kan natuurlijk ook. 
Je kan me een whatsapp bericht sturen via 06-50573474
We plannen dan een bel of zoom moment in en gaan kijken of het voor beide partijen goed voelt en wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Corona maatregelen:  
Ik desinfecteer de ruimte vooraf en na de behandeling. Er is desinfectiemiddel aanwezig. Heb je klachten (of een huisgenoot met klachten of Corona) dan verplaatsen we de afspraak in overleg. Zie ook de info onder het kopje ‘Annuleren’

Annuleren:
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de afspraak om een bepaalde reden vanuit jou niet door kan gaan. Als ik moet annuleren dan verzetten we kosteloos de afspraak. Als de reden corona gerelateerd is spreken we een nieuwe datum af die voor beide partijen beter uitkomt. Annulering om deze reden is de 1e keer kosteloos. Wanneer je voor de 2e keer moet annuleren om een bepaalde reden betaal je 50% van het afgesproken tarief. 

Ps.: Uiteraard ben ik een schappelijk persoon en komen we er vast wel uit wanneer de reden van annuleren een (ander) ernstig karakter heeft. 

Acquisitie niet op prijs gesteld