Alleen kom je ver. Samen kom je verder

Als je straks niet meer welkom bent bij je dokter, psychiater, psycholoog of coach, weet dan dat je bij mij ten alle tijden welkom zou zijn. Iedereen! Gewoon, omdat ik leef wie ik ben.

Al geef ik mijn sessie in het bos of in een wei, ik zal niet stoppen, want het is mijn werk, het is wie ik ben en het is hoe ik nu leef.

Jouw keuze is vrij bij mij!

Voel jij een JA? Neem dan nu direct contact op en maak een afspraak.

Telefoon: 06-50573474
Mail: eigenwijsmetsusanne@gmail.comAdres

Eigen-wijs met Susanne | Molengroet, chalet 545 te Noord-Scharwoude


Coronamaatregelen

Jouw keuze is vrij bij mij. Ik desinfecteer de ruimte vooraf en na de behandeling. Er is desinfectiemiddel aanwezig. Heb je klachten (of een huisgenoot met klachten of corona) dan verplaatsen we de afspraak in overleg. Zie ook de info onder het kopje ‘Annuleren’.

Annuleren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de afspraak om een bepaalde reden niet door kan gaan. Als ik moet annuleren dan verzetten we kosteloos de afspraak. Als de reden corona-gerelateerd is spreken we een nieuwe datum af die voor beide partijen beter uitkomt.

Annulering om deze reden is de eerste keer kosteloos. Wanneer je voor de tweedee keer moet annuleren om een bepaalde reden betaal je 50% van het afgesproken tarief. 

Uiteraard ben ik een schappelijk persoon en komen we er vast wel uit wanneer de reden van annuleren een (ander) ernstig karakter heeft. 

Acquisitie niet op prijs gesteld