Recensies van klanten

Readings

💫

09-12-2020 Willemke (reading)

Susanne Heel intuïtief, mooie rustige helende energie. Wat een inzichten kan deze vrouw je geven. Een echt vertrouwend persoon. Waar je je snel thuis voelt. Duidelijk en eerlijk.

21-02-2021 Cecile (reading)

Susanne is heel goed in staat om een ontspannen, open en veilige sfeer te creëren, waarin ze je krachten en aandachtspunten feilloos aanvoelt, heelt en je verrijkt met mooie inzichten

Reiki Traject

💫

12-11-2020 Annemieke (Reiki traject)

Als je zelf niet meer kan ontspannen en alleen maar op de automatische piloot werkt en leeft, dan is een behandeling bij Susanne zeker de moeite waard !!heb nu 1 behandeling gehad en merk nu al verschil !!! dit wil ik iedereen laten ervaren. Dus twijfel je of dit iets voor jou is ? neem die stap !! het is het zeker waard !!

11-03-2021 Na afloop van het Reiki traject vertelde Annemiek mij dat ze heel veel aan het traject heeft gehad. Waaronder:

Ik ben minder gespannen, veel rustiger

Alles MAG, niets moet meer

Ik heb meer zelfvertrouwen

Ik kom voor mezelf op

Ik omarm mijn vrouwelijkheid

Ik ben niet meer overbezorgd richting de kinderen

Ik zit lekkerder in mijn vel en ik maak me niet meer druk wat een ander van me vind. Ook let ik op mijn voeding en maak bewuste keuzes. 

(Ik mocht deze positieve veranderingen van Annemiek vermelden zodat ik nog meer vrouwen kan ondersteunen)

💫

20-05-2021 Anne Wijker (Reiki Traject)

Lees hier de mooie recensie van Anne op mijn Reiki traject via mijn FB pagina.

https://www.facebook.com/profile/100000780519202/search/?q=anne

💫

Reiki Losse behandeling

02-12-2020 B. (losse Reiki behandeling)

Mijn Reiki ervaring bij Susanne,  van Eigen-wijs. Is mij goed bevallen. De intake en ook het begeleiden voor/onder/na de Reiki, super. En elke keer ontspannen na de behandeling. Ging er blanco in, dacht zie wel wat het doet. De sfeer en klik was ook elke keer weer fijn. Enorm bedankt voor deze ervaring. 

💫

25-01-2021 Inge Kuiper (losse Reiki behandeling)

Ik ken Susanne van een online ondernemersgroep. Een hele lieve en warme vrouw. We hebben met elkaar afgesproken dat ik van haar een Reiki behandeling (werken met het energielichaam) mocht ontvangen en ik haar een ademsessie zou geven. Na een korte uitleg wat reiki sessie inhoudt, lag ik heerlijk ontspannen op de massage tafel. De behandeling duurde ongeveer 45 min.

Ik zag kleuren en werd naar kind herinneringen gebracht. Tussendoor kreeg Susanne intuïtief antwoorden door en die waren passend met mijn situatie. Heel bijzonder. Ik heb er van genoten en de innerlijke rust blijf de gedurende dag hangen. Als afsluiting mocht ik een kaartje trekken en toeval bestaat niet dus wederom zeer kloppend. Mocht je een reiki behandeling willen ondergaan, ben je bij Susanne in liefdevolle handen

Online Workshop Zelfliefde

💫

12-04-2021 Tamara Spithorst

Wat een mooie en bijzondere workshop was dit!

Het voelde als een warm bad van vertrouwen en liefde. Door de zachtheid van Susanne weet je dat er overal ruimte voor is. Alles mag er zijn en dit voelt heel veilig.

De kaart die ze op het einde voor mij heeft getrokken was zo treffend dat het mij ontroerde. Zij heeft zeker een lijntje met boven.

Je voelt je op een hele mooie wijze gehoord en gezien. Een hele bijzondere ervaring die mij vervuld heeft met meer zelfliefde en eigenwaarde. Ik kan het iedereen aanraden. Echt heel fijn.

Verbindingsdag

8-8-21 De Verbindingsdag in Schoorl met Susanne Van Kimmenaede Eerst een mooie stilte wandeling in het prachtig stuk natuur. Het is even wennen om bij jezelf stil te staan. Daarna werd er cacao gedronken met de groep en volgde er bij mij een mooi inzicht dat ook nu nog door speelt. Het heeft mij verrast dat het inzicht zo duidelijk binnenkwam. Ik verwachtte dat zoiets meer van buiten mijzelf zou komen door een gesprek of opnemen van kennis. Het is prachtig als de inzichten bij jezelf binnenkomen. Dat zorgt voor een verandering bij jezelf. Al met al een waardevolle dag! Sandra

8-8-21 ‘Ik begon net een beetje te ontdekken dat ‘toeval niet bestaat’. En in een wat voor mij vastzittende (vast in mijn gedachten, negatieve cirkels) periode in mijn leven.. was daar ineens Susanne op mijn pad. Het voelde direct goed. Ik heb bij Susanne een Reiki traject mogen volgen. Susanne is lief, betrouwbaar en veilig. Susanne heeft mij echt zetjes de goede richting op gegeven.
Ook heb ik een verbindingsdag mogen bijwonen. Wat ontzettend fijn was. Al begon het wat onwennig was de stilte wandeling heerlijk. Alles op gevoel en contact maken met je zelf.
 Ik raad Susanne aan omdat je in alles voelt: Susanne doet haar werk volledig met haar hart. En wat ze doet kan ze, met zoveel gevoel, ontzettend goed. Anne ‘

8-8-21 ‘De stiltewandeling heb ik als zeer bijzonder en bevrijdend ervaren. Voorafgaand de wandeling zat ik nog veel in mijn hoofd, maar naarmate we verder de natuur in gingen, werd ik steeds ontspannender en kon ik alles loslaten. Mede dankzij de organisatie door Susanne en Babette. Susanne en Babette hebben alles goed tot in de puntjes verzorgd en ons uitstekend begeleid. Wat ik erg prettig vond was dat er ook ruimte was voor de dynamiek binnen de groep. Er was geen druk en alles kon. De cacao ceremonie heeft daar ook goed aan bijgedragen.

Ik heb een hele mooie verbinding met mezelf kunnen maken en sta hierdoor nog krachtiger in het leven. Uiteindelijk heb ik een topdag gehad en de bevrijdende effecten hiervan voel ik nog steeds goed! Heel erg bedankt Susanne en Babette, ik hoop dat jullie weer gauw een nieuwe stiltewandeling gaan organiseren :-). Rosalina