betaling naar draagkracht

We bewegen naar een nieuwe wereld toe en ik voel dat ik meer mensen mag bereiken om ze te kunnen ondersteunen in de reis van hun hoofd naar hun hart.

Vanuit je hart kun je voelen wat goed is voor jou. Wat klopt voor jou. Immers je hart klopt altijd 😉

Het was al het mogelijk om diensten in termijnen te betalen maar vanaf nu is het ook voor mensen met een kleine portomonee mogelijk om een zelf gekozen bedrag naar draagkracht te betalen.

Uitwisseling in balans

Doordat jij bepaalt wat jij in jezelf investeert en wat jij kan betalen zal de ene persoon iets meer betalen dan de ander. Hierdoor ontstaat een balans in de uitwisseling en kan ik mijn werk blijven doen en meer mensen bereiken om van hun hoofd naar hun hart te gaan.

Doordat jij met een zuivere intentie kiest voor een betaling die bij jouw past is er voor een ander persoon de mogelijkheid om ook ondersteuning te kunnen krijgen maar dan naar draagkracht van die persoon. Zo help je niet alleen mij en mijn bedrijf verder maar ook help je indirect met het bereiken van meer mensen zodat we SAMEN een mooiere wereld kunnen creeeren.

Geld is energie en als we het met de zuivere intentie uitwisselen kunnen we de wereld mooier maken.

Ik geloof dat wanneer jij vanuit zuivere intentie een traject of dienst wil afnemen dat je hier ook een zuivere prijs voor jezelf tegenover zet die past bij jouw portomonee maar ook bij jouw eigenwaarde  Het is een investering in jezelf en jij mag eerlijk bepalen wat jij het/jezelf waard vindt.

Er kan dus gekozen worden uit het vaste tarief, termijnbetaling of op basis van draagkracht.

Als je hierover meer informatie wilt neem dan contact met op via 06-50573474 of via eigenwijsmetsusanne@gmail.com.

Klik hier om naar het aanbod te gaan

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *