Training : Praktisch leren voelen

Deze training is voor jou als jij voelt dat je de connectie met je lichaam/Zelf weer mag herstellen.

Het is een korte maar zeer effectieve training waarbij jij weer leert voelen hoe het is om IN je lichaam aanwezig te zijn.

Veel mensen denken (met hun hoofd) dat ze heel veel kunnen voelen omdat ze bijvoorbeeld hooggevoelig zijn. Dat klopt ook..maar dan voel je vooral de buitenwereld en niet wat JIJ zelf nodig hebt.

Het voelt echt heel anders als jij vanuit jouw centrum naar buiten gaat ervaren in plaats van .. van buiten naar binnen.

Ik heb in deze training al mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren toegepast en het is een zeer effectieve maar dus vooral praktische training.

Er zijn 3 modules

  • 1. Volledig ontspannen in jouw lichaam
  • 2. Voel dat jij liefde bent
  • 3. Vertrouwd raken met je lichaam (met kleding aan)

Ik heb bewust voor deze opbouw gekozen omdat je eerst ontspanning nodig hebt om je volledig af te kunnen stemmen op wat jouw lichaam jou te vertellen heeft.

Doormiddel van een combinatie van diepgaande ontspanning, meditatie en praktische oefeningen leer jij op een praktische manier weer te voelen.

In de laatste maar ook krachtigste module leer ik je hoe je met aanraking vanuit zachtheid en veiligheid op een gezonde manier weer verbinding kunt maken met je (fysieke) lichaam.

Bonus live Q&A

Als je deze training aanschaft krijg je als bonus eenmalig toegang tot de maandelijkse live Q&A. Daarin kun je al je vragen stellen en / of ervaringen delen over deze training in een veilige setting. Deze Q&A plan ik maandelijks in.

Investering in jezelf € 33,- inclusief btw.

Online traject Bewust Vrij in je Lijf

Dit is een Online traject afgestemd op jou. Tijdens een gratis voorgesprek bespreken wij welke behoefte jij hebt en op welke manier wij hiermee aan de slag kunnen gaan.

4 Afgestemde online sessies

Door middel van 4 Online afgestemde sessies leer ik je hoe je je lichaam kan blijven voelen en doen we meditaties, healingen en oefeningen waarbij jij je lichaam en jezelf steeds beter leert kennen.

Soms (eigenlijk vaak) is er door middel van trauma, een ongeluk of en ander nare ervaring een blokkade ontstaan in het lichaam waar het niet lekker stroomt in je lijf maar daardoor ook niet in je leven.

Doormiddel van een online energetische healing kunnen we samen blokkades in jou lichaam opsporen en deze weer laten stromen.

Na dit traject :

zit jij nog lekkerder in je vel/lichaam en voel je het verschil wanneer je niet in je lichaam aanwezig bent.

  • Zit jij nog lekkerder in je vel/lichaam en voel je het verschil wanneer je niet in je lichaam aanwezig bent.
  • Zijn je blokkades in je lichaam energetisch opgeschoond
  • En is er meer ruimte ontstaan voor JOU

Maar wie is die Jou? Dat ga je ontdekken doordat je veel beter keuzes kan maken vanuit een gezonde mind en body set zodat jij jouw mooiste en fijnste leven kan gaan leven.

En dát gun ik iedereen.

Jouw investering voor dit online traject is € 144,- inclusief btw.