Metatron Inwijding (op afstand)

Alles is energie en energie houdt zich niet aan tijd

Daarom is het mogelijk om energie zowel ter plaatse als op afstand door te geven.

Metatron

Metatron’s cube is een symbool en symbolen bevatten energie en kracht. Er is heel veel informatie over de aartsengel Metatron te vinden. Maar voor nu hou ik het bij het Metatron symbool.

Het symbool Metatron bevat alle geometrische vormen die er zijn en maakt het daardoor één van de krachtigste energiesymbolen die er is.

Dit symbool verscheen zo’n 2 jaar geleden in mijn leven en heeft mijn leven na de inwijding volledig veranderd.

Je kunt de energieen van Metatron eigenlijk zien als een soort toolkit. Het symbool bestaat uit verschillende energie bollen met ieder hun eigen energie.

De energieen van dit symbool mogen wij weer leren gebruiken. Of dit nu is voor jezelf of om dit door te geven aan de ander.

Download

Ik heb in een download mogen doorkrijgen dat ik dit symbool mag doorgeven zodat de mensheid deze kennis en informatie weer herinnert en geactiveerd wordt zodat zij dit gaan toepassen op zichzelf.

Metatron zorgt voor ervoor dat wij ons herrineren dat wij een zelfhelend vermogen hebben. Wij kunnen onszelf helen of eigenlijk ontwarren, heel zijn we al, door weer met deze energieën te verbinden en te leren werken.

Dit is hoe de nieuwe aarde eruit gaat zien.

Ieder mens zal zich ter zijner tijd zijn/haar multidimensionaliteit gaan herinneren en we zullen weer gaan werken met deze energieen en kristallen en nog veel meer oude wijsheden.

In vorige levens hebben wij al mogen werken met deze energieen, voor onszelf, de ander en de planeten. En nu tijdens het Aquarius tijdperk is het de tijd om ons dit weer te herrineren.

Hoe werkt een Inwijding?

Ik zal eerst uitleggen wat een healing eigenlijk is.

Het woord healing is een algemene benaming om te helen / heel te maken.

Healen kan op diverse manieren plaatsvinden. Fysiek door bijvoorbeeld een chirurg. Mentaal via de psycholoog én op spirituele wijze.

Een ‘spirituele’ healing zorgt ervoor dat zowel de ziel, gedachten, emoties én lichaam met elkaar in balans gebracht worden. Die laatste manier is de manier van healing die hier van toepassing is.

Zowel de energie van Aartsengel Metatron als de healing gaat door de mens heen.

Omdat een inwijding en een healing altijd voor het hoogste goed zijn kan ik niet van tevoren zeggen wat er exact gaat gebeuren. Voor het hoogste goed betekent dat het voor iedereen op deze planeet en daarbuiten vanuit liefde (de Bron) wordt doorgegeven.

Wel is er vaak een soort opbouw.

  • Eerst zorgen we voor bescherming door middel van een pilaar van licht om ons beide heen te plaatsen.
  • Dan zal er worden opgeschoond in het lichaam wat niet meer dienend is. Dit kan soms best intens zijn. Ook afhankelijk hoeveel innerlijk werk je al hebt verricht.
  • Als je al bekend bent met energiewerk en die kans is heel groot  dan heb je al wat ervaring MET hoe energie kan stromen in je lichaam en hoe dat voelt.
  • Dat kan dus heel fysiek voelbaar zijn maar daar hoef je dan alleen maar doorheen te ademen. De energie mag worden getransformeerd en daarom adem je het als het ware door je lichaam heen.
  • Het kan ook zijn dat je door de opschoning eerst nog door bepaalde ervaringen wordt geleidt maar dan als toeschouwer. Dat je situaties van een afstand te zien krijgt en wellicht daardoor inzichten krijgt omdat je geen onderdeel meer van bent van het verhaal.
  • Deze opschoning van deze energie is nodig om de inwijding van Aartsengel Metatron te kunnen ontvangen.

Iedereen ontvangt wat hij /zij aankan en waar hij/zij klaar voor is

Als jij tot hier gelezen hebt vermoed ik dat jij toe bent aan deze inwijding.

Alles gebeurt precies op het juiste moment en toeval bestaat niet 

Jij voelt of je er nu klaar voor bent om voor jezelf, de ander en de nieuwe aarde mooi werk te gaan verrichten.

Na de inwijding mag je deze zelf door gaan geven op het moment dat jij hier klaar voor bent.

Praktisch

Wij spreken een datum en tijd af wanneer jij de inwijding wenst te ontvangen. Dit gaat op afstand dus jij kan gewoon thuis een fijne, rustige plek kiezen.

Vooraf ontvang je van mij een instructie met duidelijke uitleg hoe je je mag voorbereiden.

Verslag en certificaat

Na de inwijding ontvang je een verslag en je certificaat + een handleiding waarin uitlegd wordt hoe jij de inwijding kan doorgeven.

Jouw investering is € 44,- incl btw voor een afstandsinwijding incl certificaat en handleiding.

Een live inwijding is ook mogelijk de kosten daarvoor bedragen € 66,- incl certificaat en handleiding.