Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3bb9b681c2df4557b556892958d80430.jpg

De kleur van deze Abundantia overvloed straal is rood. Zij is verbonden met eerste chakra, het wortelchakra. De energie helpt je om verbinding te maken met de frequentie van de overvloed!

Deze energie verbindt je naar iets dat al voor jou bestemd is, maar dat je dat momenteel nog niet bezit.

De energie heeft een hoge frequentie. Het is natuurlijk voor overvloed, voor geld en voor rijkdom, maar ook voor gezondheid. Verder is het voor aarding, en voor alles verbonden met het aardse gebied. 

Door je met haar (energie) te verbinden worden je lagere gedachten met betrekking tot tekorten verlicht. Mocht je je nog zorgen maken en deze je laten beheersen wordt je door haar meegenomen op de weg van welvaart, op welk vlak dan ook. 

Het is een fijne energie om je mee te verbinden en op te mediteren, 10 -20 minuten is meer dan voldoende. Je kunt haar ook aanroepen met je intentie. 

De Abundantia Overvloed Straal is gechanneld door Amy Bass. 

Inwijding Abundantia Overvloed Straal

Wil je deze inwijding aanvragen klik dan op onderstaande button. Je ontvangt de inwijding op afstand, op afspraak zodat je de inwijding in je eigen veilige ruimte kunt ontvangen.

Bij de aanvraag ontvang je duidelijke instructies via de mail, de handleiding en een certificaat, ook via de mail.

De kosten voor deze inwijding bedragen € 25,-

De godin Abundantia heeft een boodschap voor jou.

“Om hulp vragen is een teken van kracht, niet van zwakheid. Je bent heel sterk, en ik ben hier om het groeiproces van je kracht te ondersteunen.

Het is goed om deze hulp te accepteren, want we werken samen als een team.

Ik heb je gebeden gehoord en ik stort nu mijn hoorn des overvloeds over je uit.

Je kunt dus onvoorziene meevallers en cadeautjes verwachten.

Samen zijn wij niet te stoppen!”

Over Abundantia

Abundantia is een machtige Romeinse en Noorse godin, godin van voorspoed, succes en overvloed. Men zegt dat zij geluk brengt en financiële meevallers voor ieder die haar aanroept. Zij heeft een hoorn des overvloeds gevuld met gouden munten die met haar meegaat waarheen zij ook gaat. Een van de tekenen dat zij bij je is, is dat je op de meest wonderlijke plaatsen klein geld vindt. En je kunt er zeker van zijn dat Abundantia meer dan alleen maar zakgeld brengt voor hen die haar aanroepen. Zij schenkt allerlei soorten voorspoed, zoals meer en meer tijd, ideeën en andere vormen van hulp.