zelfhelend vermogen lichaam

Amundia

Dit is een sessie die ik zelf heb mogen ontvangen van mijn sexual healing coach collega Sanne.

Bij een Transformatie sessie kan er van alles gebeuren. Je kan terugreizen naar vorige levens om daar iets af te ronden of om ergens inzicht op te krijgen. Je kan in de kosmos gaan reizen als je daar informatie of herinneringen mag ophalen. Maar het kan ook gebeuren dat er een trauma in het lichaam in het hier en nu opgeruimd en doorvoeld mag worden. We blijven tijdens de sesssie altijd verbonden in het lichaam waarmee je dus altijd via je lichaam de transformatie maakt.

Omdat we het trauma niet gaan herbeleven maar op een hele zachte manier door het lichaam reizen is deze manier van trauma healing een hele zachte manier om te transformeren.

Het allerbelangrijkste is de Integratie sessie

Deze wordt in healing werk niet altijd toegepast waardoor je wel een trauma of blokkade vrijmaakt maar deze niet door het lichaam laat transformeren. Juist het toepassen van het zelfgenezende vermogen van ons lichaam zorgt voor de Transformatie.

Ontspanning om volledig in het lichaam te zakken

De sessie begon zoals altijd vanuit ontspanning en volledige aanwezigheid in het lichaam. Ze begon intuitief vragen aan mijn onderbewuste te stellen en vroeg me waar in mijn lichaam ik die emotie/ervaring kon voelen.

Mijn innerlijke reis begon vanuit een ‘duwende energie’ die me heel even terugbracht naar de heksen tijd. ‘Bloedvergieten’ kwam er op als woord.

Er werd mij (en vele met mij) iets afgepakt, uitgewist. Het exacte verhaal maakte niet uit. Ze vroeg me naar het moment vóór het bloedvergieten en ik voelde toen het woord onschuld en dat voelde ik direct in mijn buik.

Er vormde zich een witte lichtbol. Die bol die de onschuld in mij zelf vertegenwoordigd (Christusbewustzijn voelde ik) begon uit te stralen verder mijn lichaam in maar stagneerde in mijn hartstreek. Daar zag ik een vortex van groene energie ontstaan en nadat ze mij een veilig gevoel gaf reisde ik af de vortex in.

Er verscheen een draak, groen met gouden ogen en via haar mocht ik naar een andere planeet reizen. Ik kreeg de naam Amundia door.

Daar was een heel groot groen kristal aanwezig en toen ik het aanraakte verlichte mijn lichaam en het kristal.

Mijn fysieke lichaam op de tafel begon zachtjes te schudden en ik voelde mijn cellen openen voor de frequenties van dit kristal. Ik zag de cellen veranderen in groen/gouden drakenschubbetjes en ontving downloads over het Drakenbewustzijn. Dit groene kristal bevat de hart frequentie van dit drakenbewustzijn. En mijn dna werd geherprogrammeerd /geopend met deze nieuwe frequentie.

Integratie

Nadat mijn lichaam weer rustiger werd verscheen er ter integratie een soort zon van wit licht die een scan maakte van mijn lichaam. Sanne streek mijn lichaam langzaam af en ik voelde met haar strijken de frequenties verankeren.

Samenvatting

Ik mocht me eerst mijn onschuld weer herinneren en dit in mijn lichaam activeren met de witte bol van licht. Om vervolgens in mijn onschuld af te kunnen reizen via de vortex wat een portaal was naar een andere dimensie/planeet om daar de nieuwe frequenties op te halen.

Wow.. had ik al gezegd dat we mooi werk mogen doen.

Iedere innerlijke reis is anders maar altijd via en in het lichaam. Zo mooi. Dankbaar

Als jij voelt dat je ook meer in je lichaam aanwezig mag zijn om daar te ontdekken wie jij werkelijk bent, stuur me dan een pb.

Traject : Dichterbij jeZelf

Via het traject Dichterbij jeZelf zitten 4 van deze geweldige sessies van ongeveer 1,5 uur die jou…dichter bij jezelf brengen.

Dichterbij degene die je nu kent door te voelen hoe het is om écht in je lichaam aanwezig te zijn. Te leren luisteren naar de wijsheid van je lichaam.

En door daardoor steeds meer connectie te kunnen maken met jouw werkelijke Zelf.

De Bron in jou.

Ik heb 4 plekken beschikbaar voor dit geweldige transformerende traject.

Dat zijn :

  • 4 transformatie sessies
  • 2 online afgestemde coachingsessies
  • Ik als jouw persoonlijke cheerleader, klankbord en duwtje in de rug tijdens jouw reis.

Én voor de eerste boeking geldt een korting van € 55,-.

Wil jij ook Dichterbij jeZelf komen? Vraag hier dan meer informatie aan: Dichterbij jezelf

🌟 Via het traject Dichterbij jeZelf 🌟 reis jij af in jouw innerlijke wereld en ruim jij op en ontvang jij door die ruimte steeds meer informatie, herinneringen, en puzzelstukjes over wie jij bent.

Ik heb ruimte voor 4 trajecten zodat ik iedereen de juiste tijd en aandacht kam geven.

Voel je welkom.

Liefs Susanne

Ps: als je live nog wat spannend vind is mijn online training Praktisch leren voelen misschien eerst wat voor jou.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *