We bestaan allemaal uit miljarden cellen. En al deze cellen hebben een celwand. Als de celwanden in je lijf vloeibaar zijn kan alles letterlijk beter doorstromen voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvalstoffen kunnen beter afgevoerd worden. Dat geldt voor bijvoorbeeld medicatie, maar is ook van toepassing op stress.

Als je celwanden vloeibaar zijn, kan jij letterlijk beter ontvangen en loslaten!

Eens per 4 maanden vernieuwen de reeds bestaande cellen zich. De structuur van de cel op dat moment kan verhard of verzacht zijn en vernieuwd zich met die status. Hoe meer verharding er vernieuwd wordt hoe minder er kan worden opgenomen en worden afgevoerd.

Hersenen zijn een vetgedragen orgaan.

Je lichamelijke gezondheid is enorm belangrijk voor een gezonde mindset. Onze hersenen hebben goede vetten nodig. Deze goede vetten zoals omega3 helpen je om sterker in je schoenen te staan.

Ook zorgen ze er voor dat je betere keuzes kunt maken voor jezelf. Waardoor je beter voor jezelf gaat zorgen. Op alle niveau’s.

Ik geef iedereen graag inzicht in hun lichamelijke gezondheid op celniveau. Omdat niet iedereen met energiewerk bezig is  kan dit aanbod los aangeschaft worden.

Mocht je wel geïnteresseerd in een all-in traject kijk dan naar het traject ‘Terug naar jezelf’.

Ben jij nu ook benieuwd of je op celniveau in balans bent?

Dan heb ik twee vragen voor jou.

Vraag 1 Zou je willen weten of je op celniveau in balans bent?

Vraag 2: Stel dat uit de test blijkt dat je niet in balans bent?

Zou je er dan voor open staan om binnen 8 maanden weer in balans te komen?

Beide vragen me JA beantwoord? Neem dan direct contact op! We plannen een test in en ik help je graag verder.