21-11-21 Boodschap van Hoop

Ik droomde vannacht over orkanen. En dat ik in het oog van één van die orkanen zat. Vanmorgen werd ik wakker met een tekst in mijn hoofd die ik hier ga plaatsen.

Vandaag is het volgens de Tzolkin kalender (kalender van de maya’s) Witte Wind, Blauwe Storm dag.

Witte Wind, Blauwe Storm (beknopte versie)

Vandaag staat de energie van het zonneteken witte wind centraal. Breng je missie of roeping in herinnering en besteed aandacht aan dat wat wezenlijk voor je is. Breng dit wezenlijke onder woorden en ga met anderen in dialoog. Het gaat niet om het gelijk maar om je geest vorm en gestalte te geven. Laat je hart en je ziel spreken. Door hun woorden te gebruiken laat je zien wie je werkelijk bent.

Toon 4 Vandaag is het de vierde dag van de golf van de blauwe storm. De energie vandaag vertegenwoordigt je kwetsbaarheid. Realiseer je dat wanneer je je kwetsbaar opstelt je juist krachtig bent.

Golf van de blauwe storm Je bevindt je vandaag in de golf van de blauwe storm met als thema transformatie en als doel transparantie.

Het is kwetsbaar om dit neer te zetten en tegelijkertijd transparant.

Voel vooral wat bij jou past en wat niet.

Boodschap van Hoop

Ik ben een heks 2.0 aka lichtwerker/drager. Ik geloof dat wij zielen zijn die een menselijke ervaring hebben. En dat wij als het ware in scene’s leven.

Ieder leven is er een overkoepelend thema dat ‘uitgespeeld’ /ervaren mag worden.

Ik weet dat ik een oude ziel ben. Ik heb deze ‘dans’ al een paar (ruim 300x) eerder gemaakt. Tijdens dit leven ben ik me bewust dat dit mijn zoveelste rodeo is en dat ik en vele met mij een ‘missie’ hebben. Lichtbaken zijn voor als het donker wordt getoond.

De aarde heeft sinds de mensheid hier leeft vele millenia van donkerte gekend. Om deze donkerte te transformeren (omzetten naar liefde) is licht nodig. Dat Licht schijnt op het donker zodat het zichtbaar wordt.

Vandaar de chaos die er zich nu afspeelt. Ik zeg bewust afspeelt want dat is het een script. Een scene. Een hele donkere en angstige maar het lijkt toch verdorie net een film waar we inzitten?!

Het leven bestaat uit controle systemen en wordt voor je uitgestippelt. Van schoolsysteem naar loopbaansysteem tot bejaardenhuis en alles daartussen. Belastingsysteem, banksysteem etc. Al die systemen zijn ooit misschien ontstaan vanuit evolutie maar dragen geen liefde meer in zich.

Hoe bewuster je hiervan wordt des te vaker je kan kiezen of een sysyeem bij je past of niet. En de systemen die niet meer vanuit liefde bestaan zijn aan het omvallen. Het bestaansrecht stort in elkaar.

De multinationals en de mensen met het grote geld bepalen op dit moment nog de regels. Maar deze systemen zijn verouderd en vallen om, daarom is het nu zo’n chaos.

De laatste ontwikkeling is iedereen onder controle houden via een nieuw systeem genaamd qr code. Maar er komt nog meer donkerte.

Kijk maar naar China daar wordt je de hele dag gemonitort en beloond voor ‘goed’ gedrag en gestraft voor ‘slecht’ gedrag. En zelfs je salaris wordt bepaald door de ‘overheid’.

Wij staan aan de vooravond van zo’n systeem. Weer een systeem wat niet vanuit liefde is ontstaan maar vanuit angst, controle en manipulatie.

Maar dit keer zijn we met méér Lichtwerkers dan ooit en zal het licht ‘overwinnen’.

Echter zal eerst de onderste steen boven moeten komen en zal het donker gezien moeten worden. Niet door je ermee te verbinden maar door er naar te kijken als een oud programma en door er liefde naar te sturen.

Dit is geen boodschap van angst maar juist van hoop.

Ik vind het kwetsbaar om dit op te schrijven omdat ik geen angst wil zaaien maar juist inzicht wil geven en herinnering waarom we hier zijn.

En mocht het voor jou anders zijn, helemaal goed he.

Liefs Susanne

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *