Verbindingsdag

Dankbaar : Verbindingsdag op 8-82021

Zo dankbaar voor alle lieve dames die ervoor kozen om de verbinding met zichzelf op te zoeken. Kiezen voor jezelf is voor velen één van de moeilijkste keuzes die er is. Maar als je dan die keuze maakt kun je vanuit die rust weer voelen wat JIJ nodig hebt. Wat goed is voor jou, wat klopt voor jou. Dan kan je vanuit die flow er ook beter zijn voor de ander.

En dat is ook mijn missie, jouw eraan te helpen herinneren wie je werkelijk bent. Door weer te leren voelen wat belangrijk is voor jou. Leren luisteren naar je lichaam en naar je hart. En van daaruit te leven.

We zijn de dag gestart door naar binnen te keren in een stiltewandeling van ruim 30 minuten. We hebben gedurende deze wandeling stilgestaan op mooie plekken in de natuur en deden alles op het tempo van de groep.

Op een hele mooie locatie aan het water hebben we gedeeld wat dit ‘stil’ zijn en naar binnen keren met ons deed. We werden hierbij ondersteund door middel van de prachtige en krachtige orgonite piramide met de panter (dankjewel Fawzia Mokkum).

Na de cacao ceremonie was het tijd om je even terug trekken, heerlijk te gaan liggen of schrijven, mediteren of wat maar goed voelde. Het was jouw dag.

Aansluitend was het tijd voor een beetje beweging. We maakten nog een mooie wandeling door de duinen langs de in bloei staande heide. En waanden ons soms in het haast in het buitenland. Op weer een prachtige locatie midden in de natuur aten we onze lunch en gaf ik een grondings/meditatie. De zielskaarten die daarna werden getrokken waren spot on 😏 en daarmee sloten we de verbindingsdag af.

We liepen wat uit qua tijd maar dat heb je als heb in het moment leeft. ☺

Ik ben zo dankbaar dat ik naar mijn hart heb geluisterd en deze mooie groep vrouwen heb samengebracht. Ik heb gelachen en genoten en voelde me helemaal in mijn element. 🙏

En ik ga meer van dit soort dagen organiseren. Dus stay tuned. Liefs Susanne

Hieronder een paar reviews van deelnemers :

De Verbindingsdag in Schoorl met Susanne Van Kimmenaede Eerst een mooie stilte wandeling in het prachtig stuk natuur. Het is even wennen om bij jezelf stil te staan. Daarna werd er cacao gedronken met de groep en volgde er bij mij een mooi inzicht dat ook nu nog door speelt. Het heeft mij verrast dat het inzicht zo duidelijk binnenkwam. Ik verwachtte dat zoiets meer van buiten mijzelf zou komen door een gesprek of opnemen van kennis. Het is prachtig als de inzichten bij jezelf binnenkomen. Dat zorgt voor een verandering bij jezelf. Al met al een waardevolle dag! Sandra

Ik begon net een beetje te ontdekken dat ’toeval niet bestaat’. En in een wat voor mij vastzittende (vast in mijn gedachten, negatieve cirkels) periode in mijn leven.. was daar ineens Susanne op mijn pad. Het voelde direct goed. Ik heb bij Susanne een Reiki traject mogen volgen. Susanne is lief, betrouwbaar en veilig. Susanne heeft mij echt zetjes de goede richting op gegeven.
Ook heb ik een verbindingsdag mogen bijwonen. Wat ontzettend fijn was. Al begon het wat onwennig was de stilte wandeling heerlijk. Alles op gevoel en contact maken met je zelf.
Ik raad Susanne aan omdat je in alles voelt: Susanne doet haar werk volledig met haar hart. En wat ze doet kan ze, met zoveel gevoel, ontzettend goed. Anne

‘De stiltewandeling heb ik als zeer bijzonder en bevrijdend ervaren. Voorafgaand de wandeling zat ik nog veel in mijn hoofd, maar naarmate we verder de natuur in gingen, werd ik steeds ontspannender en kon ik alles loslaten. Mede dankzij de organisatie door Susanne en Babette. Susanne en Babette hebben alles goed tot in de puntjes verzorgd en ons uitstekend begeleid. Wat ik erg prettig vond was dat er ook ruimte was voor de dynamiek binnen de groep. Er was geen druk en alles kon. De cacao ceremonie heeft daar ook goed aan bijgedragen.

Ik heb een hele mooie verbinding met mezelf kunnen maken en sta hierdoor nog krachtiger in het leven. Uiteindelijk heb ik een topdag gehad en de bevrijdende effecten hiervan voel ik nog steeds goed! Heel erg bedankt Susanne en Babette, ik hoop dat jullie weer gauw een nieuwe stiltewandeling gaan organiseren :-). Rosalina

Je houd misschien ook van..